Kun ei ilmat anna periksi viettää  lomaa puutarhassa eikä anoppi antanut meidän mennä mummua onnittelemaan, mikä lienee siellä diivailu menossa, mummulla on meinaan tänään 90-v syntymäpäivät.... niin me sitten aloimme touhuamaan, Eric työhuoneessa ja minä ullakolla.

Tuloksena ainakin 10 neliömetriä tyhjää tilaa ja yksi roskatynnyri täynnä, hiukset täynnä hämähäkinseittejä ja Ericin ahaa-elämys : Hei meillä on nyt tilaa Wii-Fitille! Ullakolla kun oli lämmintä niin minusta kyllä tuntui että kaikki tämän päivän urheilu on urheiltu... laitoin oranssin lippiksen päähäni kun olin päässyt eroon hämähäkinseiteistä ja Bossie tietysti livahti ullakolle, katsoi minua kerran ja juoksi häntä koipien välissä alakertaan!!! Nyt tässä istuessani tietokoneella niin Bossie halailee ja pussailee senkun kerkiää eli traumoja ei kissaparalle tullut!

Eric tyhjentää tietokonekaappiamme ja paperia menee roskiin sitten ihan jumalattomat määrät! Että kaksi ihmistä saakin aikaan näin paljon roskaa. 

Ulkona kuivuu petivehkeet, on se taas ihanaa kerätä ne kuivana sisälle kun ne tuoksuu niin hyvälle! 

Nyt maha kurnii, tänään oli aamiaiseksi vain aamiaismuroja rasvattoman vaniljajugurtin kanssa joten kalorit on kyllä käytetty! Eilen tehty kanacurry perunoiden ja porkkanoiden kera ja höyrytetty kukkakaali on poikaa - huomaakos kukaan että me ollaan nyt sit dieetillä ;-)

Anitalta tuli ihana kirje, sisällä salmiakkisuklaata... se saa odottaa nyt aikaa parempaa, tai ainakin ensin mun pitää pyöräillä 100 kilometriä!!!! Nytkin nousee vesi kielelle kun edes ajattelen sitä!

Painoa pitää pudottaa 10 kiloa ennen kesäkuun 7:ttä jotta ne eivät varmasti peru niitä toimenpiteitä siellä sairaalassa, joten antaa se puhtia, toukokuu vaan on siitä pirullinen kuukausi kun siihen mahtuu hääpäivät ja syntymäpäivät ja vielä kesäkuun eka, Ericin syntymäpäiväkin on vielä ennen sitä operaatiota ennen. No ei auta muu kuin kuolata toisten syömistä, onneksi Eric on samalla linjalla kuin minä.

Ericin eno kutsui meidät perjantaiksi Amsterdamiin mutta ei me kun on 5-v hääpäivä - ja perinteisesti appiukko tulee sitä tänne juhlimaan :-D poika kun vei mut vihille niin appiukko tuli kaupanpäälle... no ei se mitään, jos he keskittyvät liikaa jalkapalloon niin minä menen sitten yläkertaan keilailemaan Wiillä!

Ja nyt ruokaa lämmittämään!