Veljen vaimo soitti ja sanoi että aina vaan on se paras mies... no näin on, mutta ymmärrän yskän, blogipäivityksiä odotellaan... Viikko on ollut kiireinen ja sen verran vielä siitä edellisestä päivityksestä että kyllä mulla on se sellainen kuudes aisti... olihan siellä telkkarissa sitten jalkapalloa - joka kuitenkin jäi meiltä katsomatta kun tuli parempaa ohjelmaa muilta kanavilta.

Keskiviikkona piti olla saunailta ja kuten aina pikkulauantai. No minulle se tuli pikkulauantaiksi kun viimetipassa pomo tuli sanomaan että asiakas Brasiliasta oli yksityislomalla Amsterdamissa ja halusi drinkeille. Pomo ei halunnut sitä yksin tehdä, eli puhui minut ympäri... haimme asiakkaan hostelista ja kävelimme Amsterdamissa haeskelemassa jotain kivaa ravintolaa, ja kävimme päivällisellä, ruoka ei ollut kyllä kehuttavaa, kaupungintalon vieressä De Jaren ravintolassa ja sitten drinkeillä Kroonkafeessa. 21.20 istuin sitten vihdoin viimein junassa matkalla kotiin ja loppuilta menikin sitten löhöten sohvalla, saunaa ei kannattanut enää niin myöhään lämmittää.

Torstai oli sitten saunailta - ja oli kunnon sauna, meillä oli töissä vähän hankaluuksia jenkkiasiakkaan kanssa, joten saunassa riitti keskusteltavaa.

Perjantaina sitten selviteltiin tilannetta, tsekattiin raportteja ja annettiin väliaikatietoja joka puolelle. Juoksin kokouksesta kokoukseen ja oli kahdet läksiäiset ja työpäivän jälkeen vielä kaljoille työkavereitten kanssa. Kl 8 junalla kotiin ja Ericin kanssa kapakkaan ja taisin olla humalassa ekan kerran kesäloman jälkeen. Löysimme kivan pikku baarin Lelystadista, Kafe Mokumin, ja menemme sinne varmaan toistekin.

Lauantaina oli aikainen herätys, minä heräsin sohvalta!!!! Aamiaisen jälkeen Eric lähti hakemaan isäänsä Amsterdamista ja minä siivosin. Kun herrat kotiutuivat, lähdimme jouluostoksille - tai tuliaisostoksille -  ja kävimme myöhäisellä lounaalla ja tulimme kotiin katselemaan telkkaria ja höpisemään. Yöpuulle vasta kl 3 ja aamulla aikainen herätys taas - auttamaan kolleegaa muuttohommissa.

Meitä oli yhteensä 6 henkilöä, Eric ajoi muuttoauton Amsterdamiin ja takaisin, täytimme auton 3 tunnissa ja tyhjensimme 20 minuutissa. Palkaksi sain Ison pullon Sangriaa, sateenjumalan naamion ulos ripustettavaksi (ihan kuin tässä maassa tarvitsisi sadetta toivoa!) ja pidennettävän ruokapöydän ja lipaston hyllyköllä kylppäriin. Niin juu ja petauspatjan joka oli ihan uus!!! Ja suklaa ja toffeepaloja Jenkeistä, sitten kun alan taas leipomaan niin saa ihan aitoja chocolate chips keksejä aikaiseksi.

Ericin isä harjoitteli sitten kissavahtina oloa ja on viettänyt koko päivän katsellen jalkapalloa. Laitoimme saunan lämpiämään ja kaljat kylmään, kohta paistan peurapaistit, tein vihannes/herkkusieni-padan jo eilen valmiiksi. Sunnuntaipäivällinen saattaa kyllä joutua odottamaan kunnes olemme saunoneet. Vähän on paikat kipeenä kun juoksimme muuttoauton ja asunnon väliä, 3 kerrosta, niin moneen otteeseen että sekosin laskuissani. Ja liukastuin ja muuttoauton lifti pysäytti spagaattini joten meikäläisellä on muhkea mustelma kymmenen senttiä polven alapuolella ja sitä särkee...

Nyt yläkertaan tyhjentään kylppärin lasihyllyjä jotta saadaan lipasto ja hyllykkö sinne pois tuosta jaloista. Join juuri päivän toisen kahvikupillisen ja ajattelin siirtyä sohvalle nauttimaan löhöilystä kohtapuoleen odotellen saunan kuumenemista.

Että sellaista tänne.... mitäs sinne? Ois se kivaa jos muutkin ystävät ja sukulaiset ja rakkaat perheenjäsenet jättäis kommentteja, Suskin kommentit ovat ihanaa luettavaa ja muidenkin jotka puumerkkinsä jättävät. Arvostan niitä kovasti! Ja kolleegan vaimolle järjestän kohta blogin tuolla Hollannin puolella, nainen on niin mahtava taiteilija mutta itsetunto nollassa, eli laittakoon taidenäyttelynsä ensin blogimaailmaan, niin varmasti kommentit antavat hänelle rohkeutta jatkossa kenties ihan oikean taidenäyttelyn pystyttämiseen!

Hyvää sunnuntai-iltaa kaikille, 3 yötä ja lähdemme Suomeen!!!!!