Mia bongasi 5000 ja paketti Delftin sinistä eri muodoissa lähti matkaan 29/4 ja Suomen tullin tuntien tuli tänään perille. Jippiiiiiii! Oli mieluinen paketti kuulemma, siitä sitten lisää jatkossa.
Huomenna lomapäivä ja tänään jalkapalloa telkkarissa....
Tässä tilanne nyt: Tilanne Manchester Unitedin ja Chelsean välisessä Mestarien liigafinaalissa on jatkoajalla 1-1. Numerot olivat samat 90 minuutin jälkeen. Frank Lampard ampui ylärimaan kääntölaukauksella heti jatkoajan alussa.

Chelsealla oli toisen jakson parhaat paikat. Didier Drogba ampui tolppaan 12 minuuttia ennen loppua.

Cristiano Ronaldo vei ManUn johtoon tarkalla puskulla Wes Brownin keskitykseen 25 minuutin jälkeen. Frank Lampard tasoitti juuri ennen avausjakson loppua, kun Edwin van der Sar liukastui ratkaisuhetkellä. Pallo pomppasi Lampardille onnekkaasti Rio Ferdinandin selästä.

United-kärki Carlos Tevezillä oli hyvä paikka muutama minuutti ennen ensimmäisen jakson loppua Wayne Rooneyn hienon poikittaissyötön jälkeen, mutta hän ei yltänyt palloon.

ManU-toppari Ferdinand oli tehdä oman maalin 33. minuutilla, mutta van der Sar pelasti. Michael Ballack tuli tilanteessa rajusti selkään. Heti sen jälkeen Michael Carrickilla oli helppo paikka tehdä ManUlle 2-0, mutta hän ampui päin Petr Cechiä.

Paul Scholes sai varoituksen 20 minuutin kohdalla, kun hän pysäytti Claude Makelelen keskialueella väärin. Myöhemmin myös Makelele sai keltaisen Ricardo Carvalhon tavoin

Ja me tietysti jännitetään Mansen puolesta, mun suosikki maalissa, Van Der Sar!!!!