Meillä on tänään kaikki sekaisin töissä, porukat ei pääse koneillensa kun niiden käyttötunnukset ovat hävinneet johonkin bittiavaruuteen, serveri Edinburghissa ei toimi ja tietopankin 2500 dokumenttia ovat simsalabim! hävinneet nekin. Jaettu sharepoint vaihtoi IP osoitettaan viikonloppuna ilman ennakkovaroitusta ja se ei toimi vieläkään, kuten emme myöskään pääse verkostoihin joita tarvitsemme asiakkaan ohjelmien avaamiseen. Ja pääsen Vuodatukseen!!! Jippii!!! Jopa kommentointi onnistuu!!! Ainakin muutaman minuutin, kunnes Websense palaa takaisin.

Eilen en mennyt edes hollannin kurssille vaan päänsärystä kärsien ajoissa kotiin ja saunaan ja sohvalle nukkumaan ja sänkyyn jo 11 aikoihin. Yritin siinä Leena Lahden kirjaa lukea hollanniksi mutta uni tuli kesken ensimmäistä sivua. Kissat tappelevat yöpaikoistaan, Pumpuli löytyi aamulla minun jalkojeni vierestä ja Juuso päiväpeittokasan päältä sängyn vierestä, Bossie nukkui TIETYSTI puhtaan pyyhekasan päällä kun vaatehuoneen ovi jäi vahingossa auki.

Eilen satanut lumi on sulanut pois, mutta ilma on kylmä ja kalsea. Punaiset veljekset saavat viettää taas tämän päivän ulkona ja Juuso saa herrastella sisällä, sitten niille taas maittaa uni koko illan. Niin minullekin.

Nyt lähden metsästämään noita ATK-hömelöitä, tartteehan tähän nyt jokin järki tulla, meillä on hälytyspalvelupuheluita mitkä pitää hoitaa sekunneissa ja kun kaikki nyt mättää niin porukat hermostuu täysin. Että silleen... hyvää päivänjatkoa vaan kaikille!