Enää yksi työpäivä ja sitten viikon loma, jippiiiiiii! Mutta kiirettä kyllä pitää, kokouksesta toiseen ja paperihommia tietty, pomo lomalla ja kolleega sairaana, revi siitä sitten huumoria. Jotain hyvää kuitenkin tässäkin päivässä, olihan tilipäivä eli taas pakastin täyteen, ostin Ericille ja appiukolle Hollantilippikset, tai no ne tuli kaupan päälle kun osti Rexonaa :-D olympialaislippikset siis. Hyvin kelpas ainakin Ericille. Itelle ostin sitten oikein kunnon punaisen hiusvärin, ihan jo jännittää onko sitä sitten taas kuin huutomerkki! Ja tuikkukynttilöitä tietty ja vähän tuomisia tai viemisiä siis Ericin tädille ja enolle, mennään sinne huomenna ja tullaan vasta lauantaina kotiin. Ja kissoilla on taas ruokaa kuukaudeksi, mokomatkin kaksospojat jotka normaalisti alkavat pudottaa painoansa kesää kohti tuntuvat nyt vain pyöristyvän. Pumpuli kiehnäsi jaloissani kun oltiin saunasta tauolla ja tottakai siltä löytyi taas punkki. Punkin poiston jälkeen kehräsi sylissäni jonkin aikaa ja sitten se oli kuin minua ei olisi olemassakaan. Se on papan poika paitsi silloin kun se on punkkimagneetti. Sauna oli mahtava, ja Eric siirtyi alapenkille kun minä innostuin löylyttelemään. Maanantaina on sitten se suuri päivä, kuulostivat tosi ihastuttavilta puhelimessa.
Mistäspäin Tuula on, Tuula joka kommentoi? Kommentteja on kiva saada, ja vielä kivempi kun saa tietää jotain niiden antajastakin ;-)
Eric on jo kuorsaamassa ja nyt siirryn minäkin yläkertaan, suunnittelen jo 45 V synttäreitäni... taidan varmaan karata kotoa! Tai sitten järjestän kunnon perhejuhlat ja juhlitaan siinä samalla mummon 88-vuotiset ja meidän 3 V hääpäiväkin yhteen syssyyn. Sit ei tartte taas juhlia ennenkuin jouluna!
Öitä!