Uusi vuosi meni Amsterdamissa - pakko sanoa että aivan liikaa alkoholia kului - tai kenties kerrankin just niinkuin pitääkin, pää tyhjäksi, hih hih! Menimme kiireellä Ericin isän tykö maanantaina, minulla papiljotit päässä ja appiukko vain kiirehti että pitää kantakapakkaan ehtiä pian pian pian, kun se suljetaan jo kello 18. No ehdittiinhän sinne 17.10 ja kun tuli kapakan kiinnimenon aika niin laskettiin että varmaan 6-7 kaljaa per nokka oltiin ehditty nauttimaan. Siitä taksilla sitten appiukolle, tarkoituksena oli ottaa toista tuntia iisisti ja tilattiin taksi puoli kahdeksaksi. Taksi ilmaantui kuitenkin jo kymmenen minuutin sisällä, eli olimme kreikkalaisessa jo paljon ennen seitsemää... Loppuilta menikin sitten humussa ja sumussa oluesta ja ouzosta ja kreikkalaisesta ruoasta nauttien, olimme takaisin appiukolla jo vähän jälkeen 11 illalla, jatkoimme juhlimista ja tanssimista aamu puoli neljään ja heräsimme puoli kymmeneltä. Kamalasti teki mieli roskaruokaa, mutta siivosimme olohuoneen ja katselimme Saksan kanavalta mäkihypyn karsintoja. Iltapäivällä menimme sitten Ericin tädille ja enolle missä olon parantelu jatkui suolakurkuilla ja oluella!!!! Kotimatkalla sitten poikkesimme MacDonaldsiin, ostimme sapuskat mukaan ja tultiin kotiin herkuttelemaan, tarkoituksena nauttia vielä muutama olut ja kenties vaikkapa samppanjaa. Saunakin lämmitettiin, mutta raskaan ruoan jälkeen sauna ei tuntunutkaan hyvältä. Löhösimme sohvalla ja tietysti nukahdimme siihen, heräsimme yhden aikoihin ja siirryimme yläkertaan, ja aamuaikaisesta soi sitten puhelin. Minulla oli vielä vapaapäivä joten olisin mielelläni nukkunut, mutta vatsa teki temput, eli ei enää roskaruokaa minulle. Päivän makasin kuumeessa juosten vessan ja sohvan välillä, välillä palellen ja välillä kuumehoureissa torkkuen.Illalla vasta otin Paracetamolin jotta yö meni hieman paremmin ja tänään olin töissä, mutta ruoka ei maittanut. Olisikohan myönnettävä että krapula vaivasi, mutta uskon kyllä enemmän roskaruoan vaikutukseen, onhan sitä nyt ennenkin juhlia vietetty, kosteampiakin, ilman mitään sivuvaikutuksia.

Alla muutama kuva kreikkalaisessa ollessamme, sitten Amsterdamin katu uuden vuoden päivänä ilotulitusroskaa täynnä - ja tässä vaiheessa oli jo kerran siivottu, sekä jouluisia otoksia Ericin enolta. Minä menen nyt nukkumaan ja varautumaan huomisen päivän koitoksiin.

1182059.jpg

Appiukko ja Eric ja tunnelma korkealla, joku sukulaisista puhelimessa toivottamassa uusia vuosia.

1182060.jpg

Minä en tykkää olla kuvissa, ja silmälasit on aina otettava pois kun muuten ne heijastaa... tämä on jo loppuillasta

1182061.jpg

Iltapäivällä ah niin kauniin punainen kaupunki, herja!!!

1182062.jpg

Joulutunnelmaa korttien kera enolla.

1182063.jpg

Haluun isomman kuusen ensi vuodeksi niin voin kanssa vähän pumpulia laittaa lumeksi.

Nyt tekis jo vähän mieli alkaa siivoamaan joulutavaroita yläkertaan, mutta odotan loppiaista, sain Kanadan tuliaisina tosi nätin koivuntuohitossun joulukuuseen ripustettavaksi, ja pari lippistä ja vieraspyyhkeitä, kiitos Car!!! Joten tartteehan tuliaisista nauttia... joulu olkoon loppiaiseen asti.

Suski, minäkin tykkäsin aina Suomessa ja Ruotsissa ilotulituksesta mutta tässä maassa se on mennyt jo ihan mauttomuuksiin, ajattele, ne räjäytti ilmaan melkein 70 miljoonaa euroa, talojen välissä ja takapihoilla, ja vahinkojen arvoksi ilmoitettiin 11 miljoonaa euroa toistaiseksi, palaneista autoista ja mökeistä, saati sitten kaikista kuolonuhreista. Mun puolesta saisvat kieltää koko räjäyttelyn yksityisiltä ihmisiltä ja antaa kaupungin hoitaa ilotulitukset.