Toisten tipaton tammikuu takana ja Nykänenkin kuulemma kovasti laihtunut. Mulle kyllä on saunaoluet kelvanneet ja se näkyy vyötärölläkin. Minäpäs pidän tipattoman helmikuun... mehuja, salaatteja ja keittoja. Ihan vain saadakseni puhtaita tuotteita sisääni.

Keskiviikkoisin hoidan entisen kolleegan tytärtä, iltapäivät. Äitinsä sekosi ja lähti Tunisiaan jonkun nettirakkaan perässä saatuaan aivoverenvuodot nr 7 & 8. Sairaala oli järjestämässä hoitopaikkaa, pysyvää, kun kirjoittautui ulos. Ja karkasi. Mies jäi yllättäen lapsen kanssa kahdestaan. Avioeroa on jo järjestelty viimeinen puoli vuotta, kun nämä nettirakkaat tulivat kesällä kuvaan. Eilen tulivat kylään ja puoleentoista vuoteen ei oltu tavattu. Alkukankeutta kesti 5 minuuttia. Ollaanhan me oltu hyviä ystäviä 10 vuotta ja tunnen tyttärenkin puoli-vuotiaasta. 

Eilen kokkasin sit spagettia ja jauhelihakastiketta ja syötiin voileipiäkin ja kirsikkatorttua. Olivat meillä 10 tuntia. Tänään onkin suu täynnä tulehtuneita pisteitä - ei tykkää mun suuni vehnäjauhoista... sellaista se on. Huomenna aloitetaan mehuilla jo aamusta. Puolelta päivältä on lääkärissä käynti. Mies tulee mukaan jotten "unohda" valittaa. Kun vieläkin se äiteen henki puhaltelee kuumaa höyryä niskaan kun tekee mieli sanoa että ei vain voi.... eihän tän ikäinen saa olla kipeä.