Vaikka välillä tekee mieli ihan mennä piiloon eikä ikinä tulla esille, olla ihan oikea Menninkäinen, niin sitten iskee se "Virtasuus" ja sitten potkii itse itseään takamuksiin ja ottaa itteensä niskasta kiinni ja melkeinpä nostaa niskavilloista ylös!

Eli tänään kun ääni lähti niin lähdin töistä aiemmin kotiin (stressi ei anna nukkua kunnon yöunia ja viime yön unet jäi 2 tuntiin) ja simahdin sohvalle pariksi tunniksi. Meidän kaupassa myydään HAPANKORPPUJA ja söin niitä sitten herättyäni, katselin torkuksissa telkkaria ja sitten potkaisin itseäni! Suihkuun, rasvailemaan, ullakolle hakemaan täydennykset Mary Kay huoltoon... siirsin kaikki Ericin purkit ja purnukat ja hammasharjat ja tahnat ja kaiken muunkin pois kylppärin peilin edestä ja latasin siihen sitten kaikki mahdolliset aamu-päivä-ilta-yö-voiteet! Ja tein remontin naamalleni ja laitoin hiukset paplareille ja istuin Facebookin ääreen...ja löysin vanhoja ystäviäni niiltä ajoilta kun Ericin kanssa tutustuttiin ja taas paistaa aurinko tähän risukasaan!

Huomenna vielä aikaisin töihin (Ericin viimeinen yövuoro tänä yönä taas vähään aikaan) ja perjantaina taidan tehdä vain osan päivästä. Ottaisin lomaa mutta osastolle tulee Unkarista vieras tunniksi.. ja välttämättä hänet on tavattava niin en viitsi sitten tuhlata lomatunteja matkusteluihin.

Että tällaista tällä kertaa, 3 viikon kuluttua menen kellumaan ja hierotuttamaan kroppani, kaikki paikat ovat kivenkovia - läskikin!

Eilinen meni taas junaseikkailuihin kotimatkalla kun joku oli hypännyt junan alle. Jouduttiin vaihtelemaan junia ja junat olivat enemmän kuin täpötäynnä. No ainakin ihmiset juttelivat toisillensa ja enemmän oli hymyjä kuin hammastenkiristelyä. Minä tietysti taas viisastelin ja sain koko vaunullisen räjähtämään nauruun kun sanoin että on siinä NS:llä hommia työntää vaunuihin 1000 ihmistä normaalin 400 sijasta varsinkin kun siellä on muutamia minunkokoisiani! Kotio tulin vain tuntia myöhemmin vaikka tuntuikin että koko ilta meni ristiin rastiin. Mutta se tuntikin lisää työpäivän pituuteen on liikaa. No ei auta muu kuin alkaa suunnittelemaan kesälomia, ainakin illat ovat hieman valoisempia kuin ennen eli kesää kohti mennään!!