Jo oli kiva viikonloppu!

Olimme Ericin enolla ja tädillä lauantaina syömässä ja juomassa ja nauramassa ja voimme hyvin!

Ericin eno on ihana ihminen jolla on tarttuva nauru joka kumisee ja kaikuu ja saa kaikki hekottamaan mukana naurunkyyneleet silmissä. Valvoimme aamuneljään asti, syötyämme nasia ja bamia ja kanasatétikkuja ja hapankaalia ja kamalan väkeviä kastikkeita. Eric joi pullon Baileystä, litran ja minä kaljaa tietty. Hienot vaatteet vaihdettiin olokuteisiin jo alkuillasta ja vain nautimme olostamme. Ericin täti tulee Montenegrosta ja on kuin isosisko minulle. Eric taas on heille kuin oma poika ja koko perheellä on tosi lämpimät välit toisiinsa.

Tänä aamuna oli jonkin verran vaikeuksia herätä, mutta pakko oli, kun vieraita oli tulossa. Jugoslaaviperhe vei äitin/anopin lentokentälle ja tuli paluumatkalla hakemaan lihakassia (mahtavaa siankylkeä suolattua ja savustettua) tulevaa Kristallijuhlaa varten. No siinä ne herrat sitten avasivat pullon slivovitsiä ja Eric otti kaksi snapsia tyhjään mahaan (Eric juo väkeviä kenties kerran vuodessa) joten minusta tuli sitten kuski... Eric oli puhelias ja punainen... ja juhlat ois voinut jatkua pidempäänkin jollen ois muistuttanut että kotona oottaa sitten sauna ja sinne mennään selvinpäin. No aamiaisen (siis oikean aamiaisen) jälkeen poikkesimme appiukollakin, vein valokuva-albumin ja valokuvakehyksen mukanani ja sovittiin että ensi lauantaina menemme verhokangasostoksille. Sitten kotiin ja saunaan ja telkkarin ääreen.

Ensi perjantaina vietämme läksiäisiä 4:lle kolleegalle, ja kun Eric on yövuorossa niin menen sitten enon ja tädin luokse yöksi, Eric tulee sinne sitten herättyään ja sitten verho-ostoksille. Kissat oli iloisia kun tultiin kotiin, kaksoset tulivat jopa saunakamariin kanssamme, vaikkakin Pumpuli meni ihan sekaisin kun laitettiin ulko-ovi kiinni, sen oli pakko päästä ulos.

Tähän lopuksi kuva Ericin enosta... professoriksi nimitän tämän jälkeen. Eno tsekkas kameraansa kun tämän kuvan nappasin, muut kuvat olivatkin sitten joko epäselviä tai vähemmän imartelevia! Ja minusta ei kuvia saakaan! Eli :

1070675.jpg

Heel veel bedankt voor en heel gezellig avond, Henkie en Boska, tot vrijdag!