Mitä sitä muuta kuin hengittää syvään ja hymyillä!

Iltasanomien sivuilta se totuus sitten:

Manchester Unitedin ja Chelsean välinen Mestarien liigafinaali ratkaistiin pilkkukisassa. ManU vei pilkut 6-5, kun Chelsean vaihtomies Nicolas Anelka epäonnistui yrityksessään. Sitä ennen John Terryllä oli tilaisuus lyödä homma nippuun lontoolaisille, mutta hän liukastui ja ampui tolppaan.

Jatkoajan jälkeen numerot olivat 1-1.

Frank Lampard ampui ylärimaan kääntölaukauksella heti jatkoajan alussa. 100 minuutin kohdalla John Terry pelasti päällä Ryan Giggsin ohjauksen maalin edessä. Didier Drogba ajettiin ulos jatkoajan loppuvaiheessa, kun hän läppäisi Nemanja Vidiciä naamaan.

Toisen jakson parhaat paikat oli Chelsealla. Drogba ampui tolppaan 12 minuuttia ennen loppua.

Cristiano Ronaldo vei ManUn johtoon tarkalla puskulla Wes Brownin keskitykseen 25 minuutin jälkeen. Lampard tasoitti juuri ennen avausjakson loppua, kun Edwin van der Sar liukastui ratkaisuhetkellä. Pallo pomppasi Lampardille onnekkaasti Rio Ferdinandin selästä.

United-kärki Carlos Tevezillä oli hyvä paikka muutama minuutti ennen ensimmäisen jakson loppua Wayne Rooneyn hienon poikittaissyötön jälkeen, mutta hän ei yltänyt palloon.

ManU-toppari Ferdinand oli tehdä oman maalin 33. minuutilla, mutta van der Sar pelasti. Michael Ballack tuli tilanteessa rajusti selkään. Heti sen jälkeen Michael Carrickilla oli helppo paikka tehdä ManUlle 2-0, mutta hän ampui päin Petr Cechiä.