Minä kuulun Facebookissa ryhmään missä ulkosuomalaiset ei irvistele eikä ole tiukkaa pipoa ja siellä on jo yli vuoden ajan puitu kaikki mahdollinen taivaan ja maan välillä. Itketty muiden mukana, tsempattu, tykätty, joskus riideltykin, aamut alkavat kahvikupin kuvalla ja illalla sitten joku tuikkaa sinne kuvan viinilasista. Vain jotta yksi porinaketju ei tule liian pitkäksi. Vuoden aikana noin 20 hengestä on tullut ryhmän "tiukka sisus" vaikka meitä noin 100 siellä onkin. He olivat ensimmäisiä jotka saivat tietää että aiomme alkaa talon etsintään. Kaikki kommervenkit kerroin siellä, kun se on salainen ryhmä ja sieltä ei asiat leviä. Aamun hyvät huomenet toivotetaan siellä ympäri maailmaa ja hyvät yöt ennen nukkumaan menoa. Suurin osa naisia, mutta on siellä muutama mieskin... 

No, se siitä lyhykäisyydessään. Pitkään on mietitty miten voitaisiin tavata kun kuitenkin Hollanti on hieman enemmän edustettuna ryhmässä kuin muut maat. Ja mikäs sen parempaa kuin meidän uudella talolla! 

Tilattiin jääkaappi täyteen olutta ja lonkeroa, kokkailin yli puolen yön vielä perjantaina ja lauantaina n. kl 14 tulivat ensimmäiset vieraat. Tiukat halit ja naurut alkoivat siitä! Pari tuntia myöhemmin meillä oli 7 vierasta, yksi heistä Saksasta ja yksi Belgiasta, muut Hollannista. Syötiin, juotiin, saunottiin, naurettiin, juotiin lisää, uitiin, saunottiin, laulettiin.... aamuseitsemältä viimeiset nukkumaan ja herätys minun kohdallani kl 12 Finlandia-hymniin! Kl 15 aikoihin lähtivät kotejansa kohti ja viimeisin taisi ehtiä kotiin kl 21 - pitkiä mutkikkaita matkoja.

Jos joku sanoo minulle että Facebookissa ei voi ystävystyä ja että se on vain pinnallista touhua niin minulla ainakin on erittäin vahvasti eriävä mielipide. Me tavattiin FB-kamuina ja me erottiin sydänystävinä ja vuoden kuluttua tulee seuraavat bileet. Eric nautti, sanoi että on ihanaa kun meillä oli mahdollisuus puhua suomea ja että kaikki olivat niin rentoutuneita. Ikähaitari oli 36-69 vuotta ja Ericin lisäksi oli yksi mies mukana. Ensi vuonna toivomme tietysti useampia osallistujia!

Ericillä alkoi tänään työt, huomenna tulee ikkunamiehet vaihtamaan pari ikkunaa, minä tiskailen ja siivoilen, pesen pyykkiä ja illalla Luzin tykö kakkukahville. 

Elämä on. Ja nyt se on upeaa!!!