1992947.jpgHeräsin ennen kl 10:tä, ei silti, simahdin sohvalle elokuvaa katsellen ja siirryin sieltä herättyäni kl 2:aikaan yläkertaan. Hyvin maittoi uni ja Eric heräsi tuntia myöhemmin ihmetellen kun on valoista! Armaani nukahti nimittäin 5 sekunnissa! Sitten kateltiin aamuohjelmat telkkarista, ja aamiaisen sijaan tehtiin sitten lounas ennen kuin Eric lähti iltavuoroon; kanaa ja herkkusieniä hunajasinappikastikkeessa, nam nam!

Olen mussuttanut koko päivän jotain - sipsejä, lakuja, salmiakkia, tomaatteja, mandariineja, savujuustoa, jugurtteja ja on ihan syystäkin nyt yäks olo. Ihmettelin että kun koko ajan tekee mieli jotain, kunnes nyt tätä kirjoittaessani tajuan että en ole juonut lasillistakaan vettä tänään! Eli jotenkin kropan jano kääntyy mielessäni napostelunhaluksi... tohtori Freud, haloota!!!!

Tupakoimattomuus on itsestäänselvyys ja katselen ympärilleni ja ihmettelen että ihanko tosi ei tee mieli!!

Tupakkaa siis ei tee mieli vähääkään, pari kertaa Pian täällä ollessa itse polttamista tuli ikävä, siis sitä rituaalia, mutta se meni sekunneissa ohi se mieliteko.

Minä nyt päästämään kattia pihalle ja suihkuun sitten itse, huomenna on aikainen herätys, pomo on viikon Egyptissä... hyvää viikkoa kaikille!

Kuvien lataus vie taas ikuisuuksia, vaikken tullutkaan Firefoxin kautta tällä kertaa. Toivottavasti tästä tulee "vanha kunnon Vuodatus" laatuinen blogi vielä joskus

1997353.jpg

pannukakkuja - siis lättyjä! syömässä

1992947.jpg

Näitten Prezswalskihevosten korvat on ihania ja toi pystytukka!

1997371.jpg

Piritta vääntää rahaa, ihan oikeesti! 5 sentistä tuli matkamuistoraha! 3 kertaa vielä!

1997390.jpg

Meillä on näin isoja hämähäkinseittejä!

1997395.jpg

Ja lukki sai saaliinsa!

1997401.jpg

Hellänkipee hevonen, raskaana oleva, sen silmät meni kiinni kun sitä rapsutti. Pirittalle tuli ikävä kotiin ja hevosia ja poneja joten käytiin lauantaina päiväkävelyllä..

1997418.jpg

Pumpuli poseeraa

1997424.jpg

Verenpisara lokakuussa...1997441.jpg

Ja mun yrttitarhani, tilliä, meiramia, rosmariinia, timjamia, kirveliä, ruohosipulia, persiljaa ja lehtipersiljaa, kahta eri basilikaa ja tietysti kun kyse minusta niin kynttilöitä täälläkin. Vähän välillä kärsivät liiasta vedestä ja kasvavat liikaa vartta - kohta on aika harventaa... Ei tekevältä työt häviä mutta laiskamato vaatii sohvalle taas :)