Eilen oltiin siis vielä viime minuutin jouluostoksilla, tuli viime minuutin tieto veljentytön tulosta Lempäälään siinä samalla... ystävättäreni Riitta tuli hakemaan meidät Ideaparkista Pirkkalaan, kummityttö Hanna hoiti sapuskat pöytään, perunaa, kanapataa, maksapihvejä, sipulirenkaita, suolakurkkua nam nam nam... ja sitten meitä odotti lahja mitä ei oltu laitettu pakettiin!!! Ihana porontalja saunamökkiin! Ollaan siitä puhuttu pari vuotta mutta aina on siirretty hankkimista myöhemmäksi ja nyt sitten Riitta teki toiveista totta!

Siskolle ei voidakaan mennä jouluna, lapsilla on joku enterorokko joka on kovin tarttuvaa, eli Hollannin pukki käy siellä sitten vasta joulun jälkeen tai jättää tuuraajalle paketit uudeksivuodeksi.

Carmen ei kerinnyt leipomuksiltaan hakemaan sipsejänsä... kohta ne menevät parempiin suihin... toivottavasti nähdään ennen kuin lähdemme taas kohti Amsterdamia.

Käytiin vielä illalla sitten nuoruusajan parhaimman ystävättären sisarta tapaamassa ja maistelemassa jouluolutta pipareiden kera. Eric oli ihan ihmeissään kun lähtiessämme hän sai Fazermint paketin kouraansa, näinhän meillä aina jouluna, yllätysvieraillekin riittää aina suklaarasia mukaan! Sitä olen yrittänyt selittää että jos meillä on kotona suklaata niin se ei tarkoita että se pitää heti itse syödä ;-)

Lontoonrae Fazerin sinistä ei kyllä voi jättää syömättä....

Tänään on jouluaatto ja heräsin aamulla kl 8 katselemaan joulukalenteria veljen nuorimmaisen kanssa ja nukahdin sohvalle kissa lonkkani päällä. Joulusauna on kl 12 ja sanoivat ettei nyt tarvitse yöpaitaa sitä ennen pois vaihtaa...

Lunta on maa valkoisena ja kolme astetta pakkasta, tämä on hyvä joulun aloitus!!!! (Ja Ericille olen ehtinyt ostaa muutaman paketin mistä hän ei tiedä yhtään mitään!!!)

Parhaimmat jouluntoivotukset kaikille blogiani lukeville! Ja suurkiitos Lumikiteelle, tonttu Hollannista kuiskasi että punaisessa sydämen muotoisessa paketissa oli ihana itsevirkattu pöytäliina!!!! Ja kun sanoin että siinä oli sitten tosi hyvä ihan minunlaiseni joululahja, niin siskolta tuli viesti joka sanoi että Lumikiteen sinne lähettämä joulupaketti joutuu lasten taudin takia odottamaan!!! Mitä ihmettä!!! Mitä salaisuuksia Lumikiteellä ja siskollani onkaan!!!! Ja minun siskoni pystyi pitämään salaisuuden ihan aatonaattoon asti!!! Yllätys!!! Ja suurkiitos, toivottavasti lapset parantuvat pian!! Lumikide, kyllä sinä olet yllätyksiä täynnä!!!!

Tule joulu kultainen.....