Eilen oli sitten Ericin nukkumapäivä, eli siis päivä viimeisen yövuoron jälkeen tällä viikolla ja kun hän heräsi iltapäivällä niin sanoin että jospa lämmitettäisiin sauna laskiaisen kunniaksi - päivänvalossa melkein voitaisiin saunoa... Kummastuneen näköinen mies tuli saunalta takaisin ja kysyi että laskenko leikkiä... saunassa oli 100 astetta lämmintä, jopa pukuhuone oli lämmin! Keskiviikkona olimme siis unohtaneet sulkea kiukaan - luojalle kiitos ettei sauna syttynyt tuleen!!!!!

Saunoimme tottakai, otimme mukaan pakkasesta paketin suomalaisia nakkeja lauteille sulamaan ja saunomisen jälkeen ne olivatkin sitten ihan "huoneen lämpöisiä" - mutta sauna vaikkakin antoi tosi hyvät löylyt ei kyllä antanut minun harjoittaa omaa saunomisrytmiäni - vartti saunassa, vartti vilvoittelemassa ja vartti vielä saunassa... kyllä se jäi 8minuuttiin kerta.

No, kaikesta oppii - uni maittoi myös paitsi että kun isäntä aamuyöstä olympiatelkkarin äärestä tuli sänkyyn niin minun uneni muuttui katkonaiseksi - toi nimittäin äänieffektit tullessaan...

Edessä on taas raju työviikko, ja jos tämä valuminen jatkuu niin on pakko todellakin mennä lääkärille... Sais stressi loppua - tällä viikolla toinen työnjohtajista hakee toiselle osastolle ja toivon niin julmetusti että hän saisi sen paikan, hän tuli meidän osastolle syyskuussa ja sen jälkeen on todellakin ollut olo kuin tarhan tädillä - ja toinen työnjohtaja uhkaa irtisanoutua jollei tämä toinen lähde... no on minulla suunnitelma valmiina, mutta jospa vaikka osastonvaihtaminen auttaisi näin aluksi. Kamalaa sanoa, mutta kun hän oli perjantain lomalla, niin minä ja muut vain hymyilimme!

Aurinkoista viikkoa!