Armaani kipitti yläkertaan kuorsaamaan puolenyön aikoihin - ihmettelin kyllä että jaksoi olla niin pitkään hereillä... minä jäin vielä tietsikan eteen kun oli niin hölmö olo. Aikani naputtelin ja siirryin sohvalle, otin särkylääkkeet ja varauduin väsyttävään oloon - ehei, minun yöni meni viiden minuutin torkut tunti hereillä viiden minuutin torkut tunti hereillä tyyliin - aamulla kuuden aikoihin tajusin että se hammaslääkärille meno pelottaa - joko ylä- tai alaleuan ikenet avataan 3 viimeisen hampaan kohdalta ja putsaavat sitten juuret kunnolla ennen kuin ompelevat ikenet kiinni. Minä siis soppakuurille jos ikinä hengissä selviän tästä rääkistä.

Huomenna pitäisi mennä takaisin töihin, kummatkin olkapäät jumissa ja niska on jäykkä ja sitä särkee pirusti. Revi siitä huumoria, töissä on sellainen tilanne että sinne on pakko mennä!!!! Saa nähdä jos vaikka sovitaan 6 tunnin työpäivistä näin alkuun kun pitää saada särkylääkkeet joka 8 tunnin välein, mutta ne vetää voimat veke ja pistää silmät kiinni...

Pumpuli meni kaapin päälle piiloon kun suihkuttelin sen kirpunpoistoaineella - sitä inhosivat kummatkin.

Pumpuli nukkuu pöydällä heti kun vaan on pienikin tilaisuus.

Lähettivät töistä kukkia, ihanan violetin kimpun. Pari päivää myöhemmin tuli myös kortti, PARANE PIAN! Ei se kipuja pois vienyt mutta toi mukavan mielen.

Kynttilöiden tuomaa tunnelmaa

Pojilla kirppupannat, päivän kestivät toisiaan, olivat kuin veljekset konsanaan kerrankin! Sitten Pumpuli oli päivän hukassa ja tuli illalla kotiin panta kaulan ja jalan ympärillä tiukasti - pannat lensi roskiin ja kissat rakastavat minua taas mutta inhoavat toisiaan!

Hengissä tulin kotiin, mutta kipu on sanoinkuvaamaton! 10 tikkiä vasemmalla puolella, ylä- ja alaleuassa, naama turvoksissa ja silmää särkee, korvaa särkee, naaman luita särkee ja suun on tulessa ja tuntuu kuin joku ois lyönyt nyrkillä sisäpuolelta satoja kertoja! Eric toi minut kotiin ja otin särkylääkkeet ja sitten hän meni ostamaan lisää särkylääkkeitä - kauankohan kestää että lääkkeet alkaa toimimaan - ja puudutus ei oo vielä ees kokonaan häipyny, mä varmaan kuolen kipuun kun sekin poistuu! Ihan tosi, jos oisin tiennyt mitä on edessä kun ekat tupakkani poltin Vihiojan puistossa niin oisin jättänyt polttamatta! On mulla ollut hammassärkyä ennenkin joka on valvottanut, kun vain jääkylmä vesi on auttanut, mutta tämä on ihan omanlaisensa kipu - ja kahden viikon kuluttua on sama edessä!!!! Oikean puolen ikenet laitetaan silloin. Ja huomenna pitäis muka olla työkunnossa, tuskinpa vain!!!!!! Mä tartten morfiinia ja kuukauden kooman!!!!!!!!!!!!