Eilen aamulla oli pimeätä kun nousin ylös ja matkalla makuuhuoneesta vessaan kompastuin kissaan joka nukkui eteisen matolla pyykkikasan päällä (juu se organisointi niin, tyhjennetään vaatehuonetta samalla) ja minä tietysti tein siinä salkovit ja lutzit jotta en pudonnut pää edellä rappusia alas vaan jotenkin sain itseni väännettyä niin että rojahdin vaatehuoneeseen sisälle ja sain viimetipassa ohjattua itseni vaatekomeroa kohti jotta en kaatunut selälleni. No kissa säikähti ja hävisi kuin "liri" Saharaan... minä hoidin aamuhommani ja säälittelin kissaa... Vähän kolotti mutta ihmekö tuo.

Illalla sitten oli vähän paikat jäykkänä, vasemman pakaran yläpuoleista lihasta särki ja sitä hieroin koko illan ja yritin laittaa tyynyt sen taakse jotta sain sen lihaksen tuettua.

Tänä aamuna sitten yllätti taas se arkinen totuus, kyllä se vaan on niin että kun 45 meni rikki niin kaikki kropan vaivat ovat useampaa astetta pahemmat kuin ennen... Alaselkää särkee niin että tekisi mieli mennä lääkäriin, mutta töissä on aivan liian kiirettä.. kuljin koko päivän etukumarassa, tuolista on vaikeata nousta ylös ja selän jäykkyys pahenee vaan. Ja armaani on iltavuorossa, minä odotan täällä Mobilat-putkilon kanssa!

Mutta kissa voi hyvin! Sehän se on pääasia, kyllä noi lihakset joskus vielä ok on, jos ei muuta niin sit saunan jälkeen. Harmi vaan että aioin värjätä hiukseni tänään, mutta ei kädet taivu eikä pysty selkä suorana eikä aivan kumarassakaan seisomaan, eli HARMAA on valttia ainakin viikon vielä!