Parhaimmat onnittelut Simolle ja Sarille viime viikon häitten johdosta!

Sain Tarja-äidiltä tekstarin tänään joka kertoi että nuorin veljistäni on mennyt naimisiin...viikko sitten!

Niin se elämä vaan vie eteenpäin ja lapset varttuu ja kaikilla on oma elämänsä - aina ollut. Olen onnellinen isäni puolesta, hänellä on hienoja poikia ja pojilla hieno äiti, ja on pakko myöntää että välillä tunnen katkeruutta siitä että en ole voinut olla isompi osa sitä elämää, tulen aina olemaan ulkopuolinen. Ei silti ettenkö olisi aina tervetullut, päinvastoin, mutta elämä vieraannuttaa. Ehkä paras näin, onhan minulla nyt sellainen elämä mitä aina toivoin, rakastava aviomies ja muutama katti, ulkomailla. Tuli vaan niin haikea olo...

En ole muuten ollut kenenkään sisaruksistani häissä... joten kun menin Ericin kanssa naimisiin, niin häät vietettiin sekä Hollannissa jotta Suomessa, jotta halukkaat pystyivät osallistumaan... siskoni melkeinpä pakotin keskeyttämään lomansa ja tulemaan muutamaksi tunniksi meidän juhlaamme, jopa isäni ja äitini olivat hetken saman katon alla - kirkossa... Kajtsu veljeni oli sekä Hollannissa että järjesti Suomen häät, vieläkin kiitos siitä.

Nyt menen sitten nostalgian maille tuonne sohvankulmaan, Eric on yövuorossa.

Kakku onnistui, mutta se on niin hirveä sokeripommi että tarttee olla sellainen sokerihiiri kuin Eric on jotta siitä voi nauttia. Siinä oli valmiista taikinasta viime yönä paistettu pohja, välissä 4 marjan hilloa ja banaania, kostutin vaniljamaidolla jonka värjäsin vaaleanpunaiseksi. Sitten sokerikuorrutus (margariinia, tomusokeria ja värjäys vaaleanpunaiseksi) sen päällä vaahtokarkeista tehty kuori, värjäsin vaaleanpunaiseksi, sitten vaaleanpunaisesta kermasta pursotukset ja sydämenmallisia nonparelleja siihen päälle... Kamera kuoli joka kerta kun yritin ottaa kuvaa, Eric taisi saada kännykällä jotain aikaiseksi, laitan sitten joskus vänne kun kerkiän.

Ja Valentinen illallinen oli salaattia rapuvartailla ja spagettia merenelävien kera,nam nam! Valkosipulia, herkkusieniä, paahdettua paprikaa... hyvä että tein kerralla runsaasti, riittää vielä pariksi päiväksi herkkua!