Muutaman sadepäivän jälkeen heitti sitten kunnon hellepäivän, ei nyt mitään kauheita mittarinlukemia mutta lämmintä ja aurinkoista kuitenkin. Ja sanotaan että kärpäset on kiukkusia sateella mutta meillä ne vasta etoja ovat. 4 kärpästä on rakastunu meidän tietokoneen näyttöön... se on raivostuttavaa ja sit kun ne saa hepulinsa ja pörrää niin ne sotkeentuu meikäläisen tukkaan ja tuppaavat melkein suuhun. Kissoille ei voi antaa kun sen verran ruokaa kerralla mitä ne jaksavat heti syödä, muuten on kärpäset siellä munimassa. Ja kissathan ei sit siihen ruokaan toistamiseen koske. Jos en nyt niin useasti tuolla saunassa ja suihkussa kävisi niin kohta alkaisin epäillä henkilökohtaista hygieeniaani kun sohvalla loikoillessa on sitten 2 muuta kärpästä jotka tökkii koko ajan. Ennen vanhaan kissat vielä viitsivät kärpäsiä pyydystää - ja yäk! jopa syödä niitä mutta näinä päivinä ne on niin lellittyjä etteivät viitti korvaansa lopauttaa.

Löysinpä sattumalta kuvia meidän pihasta silloin kun käytiin tätä taloa ekan kerran kattomassa ennen kuin kirjoitettiin vuokrasopimus. Kamalaa kun 6x9 metrin alueella oli viheraita, suomalaista nimeä en niille tuijan tyyppisille puille tiedä, niitä oli yli 30 ja 3 x 4 metrin alueella siinä keskellä oli sitten 6 puuta ja 3 puskaa. Ja varaston nurkalla oli joku prunus niminen puu joka oli puska läpimitaltaan 2 metriä... pienensi se aita ja tää puska pihapintaa tosi reippaasti. Naapurilla kun käytiin kyläilemässä niin kateltiin kuinka iso niitten piha oli ja oltiin kateellisia tiätty kunnes ymmärrettiin että niillä on ihan prikulleen samankokoinen piha kuin meillä. Siitähän se ajatus sit sai alkunsa, tyhjätä piha puista ja laittaa sinne mökki. Siellä pihan perukoilla oli 3 x 3 metrin viheralue, joka häitä varten saatiin sitten partyteltalla kivaksi tupakointialueeksi.

673398.jpg

673399.jpg

Mä olin jo ihan ehtinyt unohtaa kuinka tyhjä se oli ja kuitenkin puskia ja puita täynnä, nyt on pihamööpelit ym jotka on täyttäny joka neliön. Uima-allas tulee tohon varaston kulman taakse, siinä on 2,4 m tilaa aitaan. Taidan mennä aloittaaan yläkerran siivouksen, vieraat (siis ystävät) tulevat Suomesta maanantaina ja sitä ennen on vielä juhannuskin....

Ja se syntisäkkijuttu uudelleen, nyt oikein ajan kanssa, kun jäi vähän kaikertaan...

Hyveitä:

Oikeudenmukaisuus: 17
Anteeksiantavaisuus: 14
Viisaus: 14
Pyhä huolettomuus: 13
Lojaalisuus: 11
Jalo joutilaisuus: 10
Rakkaus: 10
Urhoollisuus: 9
Suhteellisuuden taju: 7
Kohtuullisuus: 6
Hiljainen tieto: 2
    Syntejä:

Ylpeys: 11
Hengen velttous: 10
Tietämättömyys: 9
Kateus: 5
Murehtiminen: 4
Hekumallisuus: 2
Huumorintajuttomuus: 2
Vihamielisyys: 2
Vatsan palvonta: 1
Välinpitämättömyys: 1
Ahneus: 0