Lääkäriin aamulla - pitää jatkaa inhalaattorin käyttöä, keuhkoissa pöhisee sen verran. Maanantaina töihin jos jaksan sanoi lääkäri. Pyysin myös kipulääkkeitä olkapäätä ja niskaa varten ja niiden suhteen hän oli hieman vastahakoinen mutta sain varmuuden vuoksi.

Kotona Bossiella on ollut kolme päivää ihmeellisiä yskäkohtauksia, melkein oksennukseen asti. Joten eläinlääkärille! Autossa normaali moukuaminen olikin kuin rikkinäinen LP-levy tai vanhan ladon oven narina, ei sitä kissan nau'unnaksi kukaan olisi tunnistanut. Eläinlääkäri oli sama kuin silloin kun Bossie menetti palan kieltänsä! Ja piikki tuli - kissanflunssa! Ja kun olimme lähdössä niin lääkäri tuli kuiskuttamaan että Bossiella on kirppuja!!! Joten siihenkin uusi lääkekuuri - voi olla että kirput olivat siellä kopassa olevassa villapeitossa... mutta kumpikin kissa sai spruuttansa. Ja minä olen nyt sitten vihollinen numero yksi! Ja nyt muka minuakin sitten kutittaa oka suunnalta ihan kuin kissankirput nyt ihmisiin hyppisi!

Tämän päivän joulukalenterissa oli ihanat kirjanmerkit, kissamagneetit, toinen minulle ja toinen Ericille ja ennen kuin ehdin edes Ericille mainita että toinen oli hänelle niin oli hän jo sen napannut omaan käyttöön!!! Kiitos Tua!!!

Tais iskeä virtsaputken tulehduskin saman tien...pahus!!! Yritän juoda mahdollisimman paljon vettä tänään ja putsata putket.