2104737.jpg
Joulutortut leivottu, piparit paistettu - juu pakollinen pellillinen palaneita poistettiin pikapikaa ja jouluttavaroita haettiin ullakolta... tänä vuonna ikävä kyllä hieman vähemmän koristeita kuin viime vuosina, kun täällä ei ole kukaan niitä putsaamassa meidän lomamme aikana ja kissat leikkivät niillä liikaa jos ei vahdita...

Jouluradiota on kuunneltu keskiyöstä lähtien ja sitä ennen Radio Novan Joulun radiota

Sain Suomesta postia - yllätys yllätys ja SUURKIITOS CARMENILLE, siellä oli Lontoon Rae Karl Fazerin suklaalevy - enkä antanut palaakaan armaalleni!!!!
2104739.jpg
Ja sinappia ja cocktail tikkuja Suomen lippujen kera. Mikä adventtilahja se olikaan!!!!!

Lääkkeet ovat lyöneet mahani ihan sekaisin - jos tälleen jatkuu niin mites minä töihin pääsen kun nokkaa pitää puuteroida puolen tunnin välein... kaipa keho siitä tokenee.....
Nyt odotan vain huomista ja joulukalenterin avaamista! Ai niin, aloitin sellaisen suururakan - ristipistotyönä joulukalenterin Cross Stiching lehdestä... numerot on viimeistä kiemuraa vaille valmiita, joulupäivän ristipistokuva on valmis, aloitin isoimmasta ja vaikeimmasta. Ihan en kaikkia värejä tee mallin mukaan, käytän omia jätelankoja (15 vuotta olleet oottamassa tilaisuuttaan) mutta ei se täksi vuodeksi valmistu.
Ensi vuonna sitten esittelyyn!

Nyt kaikille oikein lämpimän ensimmäisen adventin toivotukset, toteutukoon pienet toiveenne lämmittäen mieltänne ja kaikukoon Hoosianna joka kodissa!