Jättimustikoita ja ekan kerran tuossa vuoassa - huomisiltana syödään vaniljakastikkeen kanssa - olipahan sitten helppo ohje!!!

  • PIIRAKKAVUOKA:

  • Pohja:

  • 3 munaa

  • 2 dl sokeria

  • n.50 g voita tai margariinia

  • 1½ tl leivinjauhetta

  • n. 3 dl vehnäjauhoja

  • Täyte:

  • Mustikoita & sokeria
    • Laita uuni kuumenemaan 200 astetta.

    • Sulata rasva mikrossa (tai vaihtoehtoisesti kattilassa liedellä).

    • Vaahdota munat ja sokeri. Huomaa, että vaahdon pitää olla oikeasti vaahtoa, valkoista.

    • Sekoita jäähtynyt rasva vaahtoon.

    • Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe toisiinsa erillisessä astiassa.

    • Lisää jauhoseos vähän kerrallaan varovasti sekoittaen, joko siivilällä tai käsivaraisesti.

    • Levitä taikina piirakkapohjaan, levitä nuolijalla tasaiseksi.

    • Ripottele mustikoita pinnalle ja levitä päälle sokeria.

    Paista noin 35 minuuttia