Perjantai-ilta, Eric iltavuorossa ja minä hikoilin kotimatkan junassa lukemalla juorulehteä ja syömällä karkkia!!!!! Linja-autojen aikatauluja on muutettu kesän ajaksi enkä viittinyt työviikkoani pidentää edes 20 minuutilla eli nappasin taksin kotiin - 4 minuuttia taksissa, 7 euroo... no kehui kovasti mun hollanninkielen taitojani. Niistä muuten saa ihan tosi olla ylpeä!!!!

No, jo kotimatkalla itsekseni harmittelin että en pyytänyt armastani kauppareissulla muuta kuin näkkäriä ostamaan... mutta kotona minua odottivatkin ihanat kukkapuskat tiskipöydällä ja pikkupulloja kaljaa kylmässä!!!! Ja Heinesta tilaamani viinilasit tulivat, nyt saa rikkinäiset palauttaa ja viikonloppu saa alkaa.

Pomokin otti yhteyttä Kairosta sähköpostilla, tapansa mukaan minuuttia ennen työpäivän loppumista. Kysyi että miten menee, sanoin että stressi on nyt sit saavutettu, pahemmaks ei mee - mutta tänään tein kaikki Osastopäällikön testit ja läpäisin ne firman suurimmalla pistemäärällä! On ainakin yksi stressinaiheuttaja pois päiväjärjestyksestä. Firman järjestämä opiskelu - saan siis alkaa taistelemaan osastopäällikön virasta jos en halua omaa hommaani jatkaa, saa nähdä nyt. Taitaa olla oma homma tällä hetkellä varmempi virka kuin mikään noista päällikönhommista...

Mafiasota naamakirjassa on melkein ohi mun osaltani, viikko siellä varmaan vielä hurahtaa tässä tietokoneella ollessa mutta kun ei tartte enää koneella opiskella niin eiköhän se naamakirjailukin jää hieman vähemmälle.

Juusokin on virkistynyt kesähelteistä, kurnuttaa taas pahalla äänellä ja vaatii huomioo kuin mikäkin vanha diiva! Taitaa tulla omistajaansa, hih hih hii!!!

Nyt minä menen jääkaapille ja kieräytän kaljapullon korkin auki ja juon kyllä ekan ihan yhteen kyytiin, sit vois uinahtaa sohvalle taas. Kesäterkkuja!