Kotona, oman kodin pesukoneen ja tiskikoneen ja pakastimen ja jääkaapin ääressä, omissa kaupoissa, omalla paikalla omalla sohvalla ja omassa saunassa! Ja tapellaan Wiin kanssa kun ei se tunnista kuin yhden kaukkarin ja Sport peli ei toimi, menen huomenna vaihtamaan sen! Ja telkkarissa kärisee takkatuli... ja kissat on lihonu ja kotoa ei löydy sitten yhtä ainuttakaan paristoa joten ette nää Lumikiteen virkkaamaa ihanaa pöytäliinaa ettekä meidän ostoksia... ettekä niitä ihania koruja mitä Lumikiteeltä sain...
Huomenna on työpäivä ja minä olen valmis sänkyyn... en ole omassa sängyssä nukkunut 20/12 jälkeen sieltä herättyäni... sohva on ihana paikka nukkua silloin kun siinä on tilaa, mutta me nukuttiin istuen viime yö ja Pumpuli änkes meidän väliin lämmitteleen.
Kissat on lihonu, paitsi ei Juuso ja ne komentelee meitä. Ukki lähti takaisin kotiinsa vilustuneena, pistin mukaan kaikki rohdot mitä voin ja Reinot meni mukaan Amsterdamiin.
Palaillaan! Niin juu ja pakkasta on meillä yli 6 astetta... kuulostaa hassulta tuo yli ja ali sanat, alle 6 astetta taitaa olla oikea ratkaisu, lähentelee miinus 7:ää ja Hollantilaiset kulkee myssyt päässä ja ostaa suksia vaikkei oo lunta milliäkään!!!!!!