1445204.jpg
Miten osuukin aina kun on vähän allapäin, niin Tiinuli yllättäen piristää!
Tämä jatkaa matkaansa Suskille, Pikille, Almalle, Maureenille ja Hollannikkaalle
ja jospa vaikka Almakin innostuis taas päivittään... töissä menee tuhatta ja sataa ja huomenna sanon kyllä painavan sanani tähän 6-kertaiseen työmäärääni.
Me syötiin mahtavaa sapuskaa tänään, isoja tomaatteja ja parsakaalia kunnon pihvin kanssa, sain kerrankin pihvit paistettua kypsiksi ja mureiksi. Kuvaamaan ei kyllä ehtinyt :-D
Ja ensimmäiset Tilda-kissat on leikattu kankaasta, keskiviikkona ehtii varmaankin ottaa koneen esille ja torstaina ostamaan täyttövanua. Jos onnistuvat, niin tehtailen aikani kuluksi sitten enemmänkin. Ei jaksa ressata harrastuksilla.
Huomenna on pitkä päivä, aloitan jo kl 8 ja tulen kotiin vasta 10 illalla, hollannin kurssi nääs... ja aamulla sen neitokaisen/naikkosen kanssa kokous sen irtisanomisesta, yrittää kiristää kun tietää että on työvoimapulaa, mutta minua ei tällä hetkellä heilauta mihinkään suuntaan mitä se haluaa. Kyse on bisneksestä ja jos se ei kiinnosta niin kerätköön rahansa vaikka kadulla tanssimalla. Sen pituinen se! Rajulta kuullostaa mutta jos ihminen ei osaa laittaa rajaa käyttäytymiselleen niin minä ainakin rajoitan sitten sitä vahinkoa mitä se tiimille aiheuttaa. Huomenna tulee varmaankin kiristeltyä hampaita ja revittyä hiuksia, mutta hiukset kasvaa ja tekareita voi ostaa :-D Hjuuvaa viikkoo vaan kaikille!