Keskiviikko ja kotiuduin stressattuna. Huominen vapaata, perjantai töitä ja maanantai lomaa. Tapana on ollut keskiviikkoisin käydä saunassa ja ottaa pari saunaolutta, ja jos on kauheasti tehnyt mieli niin vielä pari olutta sen jälkeen, mukamas pikkulauantain takia. Se tapa on jäänyt, saunaoluet 3,5 % Amsteli Lightia menettelevät mutta vahvempaa kaljaa ei tee mieli keskellä viikkoa juoda.

Mutta mutta maistoin jotain ihan outoa, valkokaljaa (Weissbier) joka on maustettu vadelmilla ja jota kutsutaa Rosé-olueksi. Ei siitä kyllä kaljaa saa tekemälläkään, ja niin jännä hapan makea maku että 2 sellaista kestää koko illan, ja 4,5% vahvuisena ei kaksi tee keskiviikosta pikkulauantaita!

Sunnuntaina menemme Heineken Music Halliin Paul Pottsin konserttiin, ja kun se alkaa vasta kl 8 illalla, niin arvelutti että mites menee herääminen maanantai-aamuna. Pomo armahti ja pyysi ottamaan lomapäivän. Mikä ettei!

Samalla tuli sitten varattua tämän kesän lomakin, elokuun kaksi viimeistä viikkoa. Ei ollut minun valintani vaan ainoa mitä pystyin ottamaan. Harmittaa kun niin myöhään, mutta saahan sitä sitten maalata ja tapetoida täällä kotona, ei tähän aikaan vuodesta enään mitään lippuja Suomeen saa mihinkään sopuhintaan. Eikä näin ollen ole sitten mitään mahdollisuutta lähteä Sannan häihin Suomeen, siinä meni sekin tyttöjen viikonloppu pieleen.

Nyt sohvalle, uni tulee jo sukkasillaan...